KONTAKT

VINA PINKERT

Adresa: Maršala Tita 16, 31308 SUZA
Telefon: +38531290008; +385993512560; +385919551551
E-mail: vina.pinkert@gmail.com



8 vina za 8 novogodišnjih ciljeva

Novogodišnji su ciljevi pomalo neozbiljna kategorija jer ih se samo rijetki doista uspijevaju pridržavati. Pod naletima euforije, kojom je obilježen svaki kraj prosinca i početak siječnja, imamo običaj donositi velike i odvažne odluke, misleći kako će prvosiječanjsko jutro samo od sebe donijeti neki potpuno novi svijet, bez da se mi sami oko njega moramo potruditi.

I onda dođe to jutro. Prvi dan nove godine. Još ošamućeni burnim ispraćajem stare godine, s lebdećim novim planovima oko glave, kuhamo kavu. Na miris te prve kave i svijet oko nas postaje nekako stvarniji, poznatiji, a iz kuteva lagano počinju izvirivati stare navike i za koji mjesec – evo ih već u našem krilu! Opet vladaju našim životom dok bajni novogodišnji planovi bezvoljno uzdišu negdje pod prašinom.
Kako toj pojavi stati na kraj?

Možda vinom?! Vinom smo vas odlučili potaknuti da se pridržavate novogodišnjih ciljeva i to tako da smo uz neke univerzalne i općepoželjne ciljeve pridružili po jedno vino Pinkert! Vaš je zadatak odabrati cilj prema vinu koje najviše volite i sjetiti se tog cilja svaki put kad budete pili to vino! Ili, možete odabrati bilo koji od ciljeva s popisa, ali onda morate tijekom cijele 2018. pijuckati vino koje ide uz njega kako bi učinak bio što bolji!
U svakom ste slučaju na dobitku! Krenimo, dakle, na ciljeve i vino!

1.Budite zahvalni | Frankovka

U trenutcima kad vas život stisne pa vam se od stiska zacrni pred očima i najednom bojama ni traga u vašem životu, natočite čašu Pinkert Frankovke i recite “hvala – hvala, živote, na svemu”. Poboljšanje će stići u rekordnom roku, vidjet ćete! I općenito svaki dan ne zaboravite barem na minutu stati nasamo negdje u miru i zahvaliti na svemu što imate. Koliko god to u pojedinim trenutcima bilo teško, uvijek možete pronaći barem pet stvari na kojima možete biti zahvalni! A to će promijeniti vaš pogled na sve ostalo!

2.Češće govorite “Volim te” | Merlot

Ok, vaši bližnji vjerojatno znaju da ih volite, ali bilo bi dobro da im to i kažete s vremena na vrijeme jer te dvije riječi čuda čine! I da, ona osoba u ogledalu bi također to ponekad voljela čuti! A ne bi bilo loše to nekada reći i potpunom strancu, ako zbog ničeg, onda zbog zanimljive reakcije koju pri tome možete izmamiti! Dakle, uz čašu Pinkert Merlota sjetite se da volite i da je super reći “volim te”!

3.Manje se živcirajte | Graševina

Volite da vam ispada kosa, titra očni kapak, da vam se tresu ruke i da iz vas ispadaju psovke za koje niste ni znali da mogu postojati? Onda ovo nije cilj za vas. U suprotnom – natočite si čašu Pinkert Graševine i obećajte si da se više nećete živcirati oko nebitnih gluposti. Postoje stvari koje ne možemo promijeniti i one koje možemo promijeniti – i u jednom i u drugom slučaju živciranje je najbesmislenija opcija.

4.Brinite o svom tijelu | Cuvee

Vaše tijelo voli kretanje i voli zdravu hranu i ako želite da vas i dalje nosi posvuda bez ikakvog prigovora izvolite malo paziti na njega. E da, vaše tijelo voli i Pinkert Cuvee, natočite mu koju čašu i malo češće umjesto auta ili tramvaja birajte bicikli i hodanje! Istegnite se ujutro, upoznate se nanovo s mišićima koje ste zadnji put vidjeli ’98. – nedostajali su vam i više nego što mislite!

5.Naučite novi jezik | Chardonnay

Iako ćete uz dovoljno vina sasvim sigurno biti u stanju osmisliti vlastiti jezik ili spoznati da vam se u podsvjesti skriva španjolski rječnik zaostao tu iz dana kad ste s bakom gledali meksičke sapunice, predlažemo vam da ostanete umjereni i uz čašu Chardonnaya svaki dan posvetite barem malo vremena učenju nekog stranog jezika. Jer, znate kako kažu – koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš!

6.Više putujte | Rose

Napuštanje svakodnevnih okvira, pa makar i nakratko, čovjeku može donijeti raznovrsnu dobrobit. Upoznati različite kulture, vidjeti različite dijelove svijeta znači otvoriti svoj um za drugo i drugačije – za nova rješenja, nove spoznaje, nove prilike, nove početke! Uz Pinkert Rose isplanirajte neko zanimljivo putovanje, odvažite se i – krenite! Vratit ćete se snažniji i sretniji!

7.Recite iskreno svoje mišljenje | Cabernet Sauvignon

Neće vas baš svi voljeti, nećete uvijek biti poželjno društvo i definitivno nećete imati previše prilika za male besmislene razgovore s ljudima koji vam ionako nikada nisu bili previše dragi. Ali ćete zato uz Pinkert Cabernet Sauvignon moći uživati s ljudima koji vas vole baš onakve kakvi jeste! Zato, recite uvijek svoje mišljenje i ne odričite se sebe da biste se uklopili u tuđe kalupe!

8.Napravite neku dobru ludost | Sauvignon Blanc

Barem jednom mjesečno napravite nešto ludo, nešto čega ste se do sada užasavali, a uvijek vam je bilo primamljivo! I neka uvijek to nešto ima pozitivan predznak – dakle, učinite neku dobru ludost sebi ili drugima. Nitko se nikad nije usrećio s previše ‘normalnosti’. Natočite si čašu hrabrosti iz boce Sauvignon Blanca i slobodno budite malo ludi!

 


leđa
VINA PINKERT - HorvátVINA PINKERT - MagyarVINA PINKERT - Angol