KONTAKT

VINA PINKERT

Adresa: Maršala Tita 16, 31308 SUZA
Telefon: +38531290008; +385993512560; +385919551551
E-mail: vina.pinkert@gmail.com



Zaboravite na blagdansko ludilo

Vrijeme u prosincu posljednjih je godina pomalo hirovito pa je ‘bijeli Božić’ postao poprilično nesigurna opcija među onim što su nam vremenske prilike znale ponuditi u ovo doba godine. Ne znamo hoće li nam se i ovaj put možda dogoditi proljeće dok spremni sa sanjkama u rukama čekamo uvjete za zimske radosti, no jedno je sigurno – imitacija bijelog Božića već odavno živi po svim shopping centrima. I ne može vam ne zatitrati nešto sjajuckavo oko srca kad to sve vidite, ne mogu ne zasvijetliti oni neki ostaci vjere u božićnu magiju što ih pomno čuvamo još od vremena kad smo iščekivali Djeda Božićnjaka.

Zbog svega toga, svake godine sve ranije poželimo useliti blagdane u svoj dom, ali se i sve lakše raspametimo u kupovini, često prelijećemo svoje stvarne mogućnosti i naivno vjerujemo da će ta divna sjajuckava magija iz shopping centra idealno popuniti praznine naše ‘obične’ svakodnevice. Počnemo pretjerivati sa svim – s ukrasima, poklonima, hranom – pa nerijetko postblagdansko vrijeme donese različite oblike zabrinutosti zbog nagomilanih dugova, viška kilograma i sl. Sjajuckavi balon jednostavno nakon nekog vremena splasne i ostanemo zbunjeni pitajući se kamo je nestala sva ona magija života. Da ne pričamo o svim predblagdanskim napetostima koje izbijaju dok u svom domu pokušavamo stvoriti imitaciju blagdana kakve viđamo na TV-u.

Zato – jeste li sigurni da se i ove godine želite prepustiti toj vrsti blagdanskog ludila? Želite li opet za svojim stolom imati imitaciju radosti?

Budite jednostavni i poklanjajte s ljubavlju

Nama je, primjerice, jedan od najdražih poklona vaša svakodnevna podrška, vaše oduševljenje našim vinima i zadovoljstvo koje vam ona pružaju. Riječ je o nečemu neprocjenjivom, o nečemu što ne može zamijeniti niti jedna vrsta umjetnog sjaja. Odgovor je to na sav naš rad, trud i ljubav koje smo uložili – i koje ulažemo – u ono čime se bavimo, u naše vinograde i u naša vina.

Iskrena i topla ljudska riječ, iskrena pohvala, iskren osmijeh, prijateljski stisak ruke i iskrena podrška nešto su najbolje što jedni drugima možemo dati.

Imajte to na umu ovih blagdana. I budite jednostavni kad birate poklone. Pustite blagdansko ludilo, nametnute vrijednosti i iskrivljenje standarde. Poklanjajte od srca, bilo da je riječ o članovima vaše obitelji ili poslovnim partnerima. Pustite bilo koju vrstu imitacije, neka vaši pokloni ‘podcrtaju’ ono što je doista važno.

Odlučite li odabrati za poklon naša vina Pinkert, znajte da smo u njih pretočili iskrenu ljubav i radost. Vjerujemo da će te vrijednosti biti prepoznate i za vašim obiteljskim stolom, ali i kao idealna poruka poslovnim partnerima.

A trebate li malu pomoć oko toga koje vino pokloniti kojem tipu osobe, pročitajte ovaj, ali i ovaj naš tekst!

Živjeli!


leđa
VINA PINKERT - HorvátVINA PINKERT - MagyarVINA PINKERT - Angol