KONTAKT

VINA PINKERT

Adresa: Maršala Tita 16, 31308 SUZA
Telefon: +38531290008; +385993512560; +385919551551
E-mail: vina.pinkert@gmail.com



BLOG

Novogodišnji su ciljevi pomalo neozbiljna kategorija jer ih se samo rijetki doista uspijevaju pridržavati. Pod naletima euforije, kojom je obilježen svaki kraj prosinca i početak siječnja, imamo običaj donositi velike i odvažne odluke, misleći kako će prvosiječanjsko jutro samo od sebe donijeti neki potpuno novi svijet, bez da se mi sami oko njega moramo potruditi.

Iako mi vinari uvijek nekako sredinu kolovoza i početak berbe u vinogradima doživljavamo kao početak nove godine, i ovaj službeni kraj kalendarske godine i početak nove za nas ima određeno značenje.

5 strenish blagdanskih situacija u kojima trebate otvoriti vino. Znamo svi da blagdani osim one svoje divne strane imaju i onu manje divnu, stresniju i napetiju koja se uglavnom javlja kao posljedica naših pretjeranih nastojanja oko toga da divnu stranu učinimo još divnijom.

Zaboravite na blagdansko ludilo i poklanjajte s ljubavlju. Vrijeme u prosincu posljednjih je godina pomalo hirovito pa je ‘bijeli Božić’ postao poprilično nesigurna opcija među onim što su nam vremenske prilike znale ponuditi u ovo doba godine.


leđa

VINA PINKERT - HorvátVINA PINKERT - MagyarVINA PINKERT - Angol