Ulaganje u proširivanje postojećih kapaciteta obrta Agrozoli

Ulaganje u proširivanje postojećih kapaciteta obrta Agrozoli

Bespovratna sredstava se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.–2020.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu natječaja E Impuls, referentna oznaka Poziva KK.03.2.1.06

Referentna oznaka: KK.03.2.1.06.0346
Naziv projekta: Ulaganje u proširivanje postojećih kapaciteta obrta Agrozoli

AGROZOLI, obrt za poljoprivrednu proizvodnju, usluge i vinogradarstvo, vl. Zoltan Pinkert
Maršala Tita 16
31309 Suza, Hrvatska
OIB: 73937812724

Razdoblje provedbe Projekta je od 02. siječnja 2018. do 02. rujna 2018.
Ukupna vrijednost Projekta: 354.829,83 kuna
Bespovratna sredstva dodjeljena u iznosu od 281.737,72 kuna

Opis projekta:

Svrha projekta je potaknuti ulaganje u proširivanje kapaciteta postojeće poslovne jedinice i jačanje konkurentnosti obrta Agrozoli za poljoprivrednu proizvodnju, usluge i vinogradarstvo.

Kroz ovaj projekt, zahvaljujući financijskim sredstvima koja nam osigurava Ministarstvo kroz fondove Europske unije, u mogućnosti smo uložiti znatna sredstva u poboljšanje procesa proizvodnje vina.

Navedeno ulaganje podići će kvalitetu proizvoda i ojačati će konkurentnost obrta Agrozoli na tržištu vina.

Zahvaljujući osiguranim sredstvima, obrt Agrozoli će se lako prilagoditi novim trendovima usvajajući nove tehnologije i znanja što će neposredno omogućiti podizanje kvalitete i konkurentnosti, povećanje prihoda i broja zaposlenih, te daljnje širenje na domaćem i inozemnom tržištu.

Ciljana skupina projekta na prvom su mjestu naši zaposlenici. Projektna ulaganja su osmišljena s ciljem da omoguće kvalitetne radne uvjete i razvoj znanja i vještina te na taj način osigurati realizaciju njihovih potencijala što direktno doprinosi i uspjehu samog poduzeća. Naša ciljana skupina su svakako i naši klijenti koji će zahvaljujući planiranim poboljšanjima dobiti kvalitetan proizvod.

Osoba za komunikaciju s ponuditeljima: Zoltan Pinkert 099/3512560

Kontakt adresa elektroničke pošte: vina.pinkert@gmail.com

EU fondovi

Podesite postavke kolačića
Naziv Omogući
Nužni kolačići
Za funkcioniranje ove Internet stranice koristimo nužne kolačiće i to kako slijedi: Jezik – 1 mjesec, Valuta – 14 dana, CL_MM_DPO – 1 mjesec, _wpss_p_ - 1 mjesec, _wpss_h_ - 1 mjesec, PHPSESSID – do kraja sesije, JCS_INENREF - do kraja sesije, PH_HPXY_CHECK - do kraja sesije.
Kolačići
Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo.
Google Analytics
Pratimo anonimne korisničke podatke kako bismo poboljšali našu web stranicu.

Na ovoj web stranici koristimo kolačiće u svrhu poboljšanja performansi stranice i u svrhu analitike koja nam služi za pružanje boljeg korisničkog iskustva. "Politika kolačića" "Centar za privatnost"

error: Content is protected !!